Overslaan en naar de inhoud gaan

Kasbank

De Kas Bank noemt zicht zelf ook wel de ‘oudste start-up van Nederland’. Kas Bank is een moderne custodian bank voor beleggers. Het is een Europese specialist voor de bewaarneming en administratie van effecten en hoogwaardige risico- en rapportagediensten. De effectendienstverlening richt zich volledig op professionele beleggers in de pensioen- en effectenwereld. Wereldwijd bedienen zij meer dan 70 markten. Kas Bank is gevestigd in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. En is sinds 1986 beursgenoteerd op Euronext Amsterdam.
MIJN Effecten maakt als beleggingsonderneming sinds 2007 gebruik van de diensten van Kas Bank.
Wanneer u besluit om klant te worden dan opent MIJN voor u een beleggingsrekening bij Kas Bank Kas Bank treedt op als depotbank en hier wordt uw vermogen en alle effecten ondergebracht en geregistreerd op uw naam. Uw tegoeden vallen dus niet binnen de boedel van MIJN Effecten. Kas Bank valt onder het Depositogarantiestelsel. Hiermee worden geldtegoeden tot een maximum van € 100.000 per persoon garandeert. Uw beleggingen vallen onder de Wet op het Giraal Effectenverkeer (Wge) en worden ondergebracht in een separaat bewaarbedrijf van Kas Bank.

Door het ondertekenen van een zogenaamde ´Tripartiete overeenkomst´ machtigt u MIJN Effecten om namens u effectentransacties uit te voeren op uw beleggingsrekening bij Kas Bank. Op deze rekening kunnen geen geldtransacties worden uitgevoerd door ons, anders dan een overboeking naar een vooraf door u opgegeven bankrekeningnummer. De zogeheten ´tegenrekening´.

Overtuigd van onze formule? Mail ons nu »