Overslaan en naar de inhoud gaan

Kifid

De Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht financiële dienstverleners zich aan te sluiten bij een door de minister van Financiën erkend klachteninstituut. Kifid is ministerieel erkend.

Kifid is het deskundige en toegankelijke klachtenloket voor mensen met een klacht over een financieel product of dienst van de bank, verzekeraar of andere financiële dienstverlener.
Kifid biedt mensen met een financiële klacht laagdrempelige en deskundige geschilbeslechting als alternatief voor de rechter. Kifid creëert een gelijk speelveld voor consumenten, ondernemers en financiële dienstverleners en houdt rekening met het kennisverschil tussen consumenten en ondernemers en financiële dienstverleners.

Financiële dienstverleners zijn bindend of niet-bindend aangesloten bij Kifid. In het dienstverleners register is terug te vinden wie bindend zijn aangesloten en wie niet.
Wij stellen het klant belang centraal en het KIFID garandeert een onpartijdige behandeling van klachten. MIJN Effecten is bindend aangesloten bij het KIFID (nummer 014134).

Overtuigd van onze formule? Mail ons nu »