Overslaan en naar de inhoud gaan

Marcel Rietveld

Managing Director

In zijn rol als Managing Director  is Marcel verantwoordelijk voor het commerciële beleid, beleggingsbeleid en Front Office van MIJN Effecten.

Marcel was elf jaar lang werkzaam op de Amsterdamse optiebeursvloer waar hij werkte voor de beurs zelf en daarna als broker voor de ING Bank. In 2000 vertrok hij, nadat de eerste elektronische handel op de beurs had plaatsgevonden, naar het hoofdkantoor van ING Barings waar hij ervaring opdeed met het werken voor professionele tegenpartijen uit binnen – en buitenland en met particulieren beleggers.

Marcel zijn kennis en gedrevenheid bleef niet onopgemerkt zodat hij in 2001 de overstap maakte naar Eduard de Graaff, toen onderdeel van Staal Bankiers / Achmea. Hier werkte hij aan het opzetten van een derivatendesk voor professionele tegenpartijen. In 2004 werd Eduard de Graaff verkocht aan Rabo Securities. Marcel en het toenmalige broker team bouwde de afdeling verder uit met het bedienen van vermogende particulieren.

Het ondernemersbloed zorgde ervoor dat hij in 2007 besloot om een eigen bedrijf op te richten.  Met behulp van een aantal particulieren relaties richtte Marcel eind 2007 DCM Brokers op. In tien jaar tijd het Marcel doormiddel van autonome groei en strategische overnames het toenmalige DCM brokers omgebouwd tot het huidige MIJN Effecten. Gezien de tijdspanne die Marcel in de financiële markt aanwezig is mag je hem met recht een ‘oude rot in het vak’ worden genoemd.

Overtuigd van onze formule? Mail ons nu »