Overslaan en naar de inhoud gaan

MIJN Beleggen met advies

Bij MIJN is beleggen met advies nog steeds mogelijk. Gezien de wet- en regelgeving omtrent beleggen met advies heeft MIJN de keuze gemaakt om alleen particulieren beleggers te adviseren die beleggen met een vrij besteedbaar vermogen van € 200.000 of meer.

Op basis van een gedegen kennis- en ervaringstoets maken wij samen met u een beleggingsplan op basis van de uitkomst van deze toets. Dit plan is niet gegoten in beton maar een startpunt van onze adviesrelatie. Uiteindelijk bent u degene die de uiteindelijke beslissing neemt over de te volgen strategie. Samen zullen we continue uw beleggingsplan toetsen en waar nodig bijstellen om zo te komen tot een optimaal maatwerk advies.

Binnen deze strategie proberen wij u zoveel mogelijk te begeleiden en te adviseren waarbij u nog steeds aan het stuur zit en de beslissing neemt om wel of niet tot aan- of verkoop over te gaan. Er is dus geen mandaat en binnen ons advies houden wij ons aan het met u afgesproken beleggingsuniversum.
In ons beleggingsuniversum zitten geen spannende producten. Wij houden ons alleen bezig met de markt zoals deze ooit bedoeld is, met producten die helder, begrijpelijk en centraal verhandelbaar zijn.

Bij ons zijn aandelen, obligaties en opties standaard in ons universum opgenomen. Turbo’s, speeders, CFD’s en niet beursgenoteerde beleggingsfondsen zijn dat niet.

De adviseurs van MIJN hebben een lange staat van dienst en willen u graag helpen hun kennis over te brengen om een optimaal resultaat te bereiken. Natuurlijk kunnen ook onze mensen niet in een glazen bol kijken en is de term best effort op zijn plaats. Maar met onze ervaring van markten en producten helpen we u wel risico’s te beheersen met oog op positief rendement en beheersbare risico’s.

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We stellen ons graag persoonlijk aan u voor en bekijken gezamenlijk of uw wensen aansluiten bij onze filosofie van beleggen.

Overtuigd van onze formule? Mail ons nu »