Overslaan en naar de inhoud gaan

MIJN Vermogensbeheer

Directeur-grootaandeelhouder (DGA), een vereniging, stichting of particuliere belegger? Bij MIJN Vermogensbeheer bent u aan het juiste adres.

Ontbreekt het u aan kennis, tijd of interesse om zelf de beleggersmarkt te betreden?
Maar wilt u wél profiteren van de kansen die de financiële markt u biedt?
Wij beheren uw portfolio op een professionele manier. Rendement verhogen, risico’s afdekken en continu met de financiële markt meebewegen, is dagelijkse kost voor ons team van beleggingsspecialisten. Uw vermogen, MIJN zorg!

Onze vermogensbeheerders kennen hun relaties goed en bouwen een persoonlijke band op. Persoonlijke aandacht, in combinatie met een actief vermogensbeheer beleid, bepaalt het verschil tussen onze service en die van banken. Doordat wij uw persoonlijke situatie goed in kaart brengen samen met u, kunnen wij maatwerk leveren bij het beheer van uw vermogen. MIJN is een betrouwbare partner voor zijn cliënten gebleken sinds 2008. Dit komt ook tot uitdrukking in de keuze van de depotbank. Wij werken al jarenlang samen met Kas Bank die uw geld en stukken veilig bewaard.

De vermogensbeheerders van MIJN werken altijd vanuit uw belang. Heldere rapportages en meerdere persoonlijke gesprekken per jaar dragen bij aan de relatie tussen cliënt en MIJN. MIJN is een kwalitatieve vermogensbeheerder, met passie voor het vak en oog voor uw wensen, waarbij het gaat om beleggen op de lange termijn. Alleen dan kan uw vermogen echt groeien en renderen.

Tijdens het eerste persoonlijke gesprek, nemen wij het MIJN beleggingsbeleid met u door. MIJN Vermogensbeheer blinkt uit in duidelijkheid.

Door onze transparantie krijgt u vooraf maar ook maandelijks een overzicht waarop alle kosten worden vermeld zodat u een duidelijke vergelijking kunt maken tussen diverse aanbieders van eenzelfde dienst. Alles staat voor u klaar in een volledige online omgeving met het hoogste veiligheidsniveau. Al uw gegevens, alle communicatie en alle rapportages in één handig online overzicht.

Wij geloven in een traditionele portfolio; liquide en beursgenoteerde aandelen, obligaties en eenvoudige derivaten. Samen met u bouwen wij voor u een solide portfolio op, gebaseerd op uw wensen en binnen ons beleggingsbeleid. Deze wensen kunnen bijvoorbeeld zijn dat u in bepaalde sectoren niet wenst te beleggen of dat u met uw kennis en ervaring een specifieke voorkeur heeft voor bepaald deel gebied van de financiële markten.

MIJN Vermogensbeheer heeft geen huisfondsen en verdient niet aan producten van derden. Zo vermijden wij het ontstaan van spanningsvelden tussen uw belang als cliënt en dat van ons als vermogensbeheerder. MIJN is 100% onafhankelijk van banken, fondsaanbieders en andere financiële uitgevende instellingen.

Mede hierdoor bedraagt de gezamenlijke marktwaarde van de portfolio’s (Assets Under Management) van onze relaties meer dan honderdvijftig (150) miljoen euro.

In een constant bewegende economie, laat u uw kapitaal toch niet rusten?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Discreet, betrouwbaar, professioneel, passievol… MIJN Vermogensbeheer!

Overtuigd van onze formule? Mail ons nu »