Overslaan en naar de inhoud gaan

Over ons

In 2009 besloten Kuperus Effecten en DCM Brokers de handen ineen te slaan en voortaan hun diensten gecombineerd aan te bieden als MIJN Effecten B.V. Verschillende factoren, als ruime kennis en ervaring, plus de keuze voor Kas Bank bezorgde MIJN Effecten binnen korte tijd een betrouwbare naam.

Inmiddels zijn wij 10 jaar verder in de tijd en is de gezamenlijke marktwaarde van de portfolio’s (Assets Under Management) van alle relaties op dit moment meer dan honderdvijftig (150) miljoen euro. MIJN voert orders uit voor verschillende financiële partijen op een discrete en efficiënte wijze. MIJN Effecten is een vermogensbeheerder en broker met een AFM- en DNB vergunning. Daarnaast zijn we aangesloten bij het DSI en KIFID.

MIJN is anders dan anders. MIJN heeft nog de status van commissionair in effecten. Deze benaming gold in de jaren ’70, ‘80 en ‘90 voor heel veel partijen in de markt.

MIJN opereert met een eigen state of the art back office en portfolio management systeem.

Het team wat in 2007, als DCM brokers, uit 3 medewerkers bestond is inmiddels een team van 7 geworden. Ons team zal, door middels van een persoonlijk bericht, zich aan u voorstellen.

NIEUWS: FUSIE MIJN-EFFECTEN

Drie gespecialiseerde branchegenoten slaan handen ineen voor verdere groei en innovatie.

MIJN Effecten, een gespecialiseerde commissionair in effecten en vermogensbeheerder uit Purmerend, versnelt de groei en innovatiekracht door een fusie aan te gaan met een Fountain Capital Advisory en Today’s Vermogensbeheer.

Door deze fusie ontstaat er een nieuwe organisatie die uit bijna 20 deskundigen bestaat met een landelijke dekking. Hoekstenen van de organisatie zijn een eigen brokerdesk, traditioneel vermogensbeheer en advies, alsmede vermogensregie. Met het samengaan worden middelen en mankracht gecombineerd om op IT gebied en klantenservice verder te innoveren, het beheer mede gericht op duurzaamheid verder te versterken en de online klantomgeving verder door te ontwikkelen in samenhang met een geavanceerde KYC omgeving.

Voordeel van deze fusie voor de huidige, en toekomstige, klanten is dat er een betere en pasklare oplossing kan worden geboden tussen verschillende depotbanken in één gecombineerd overzicht voor de klant. Maatwerk voor de klant aan de voor én achterkant in één overzicht. Door de combinatie van partijen komen diverse succesvolle beleggingsmodellen beschikbaar voor de verschillende klantgroepen. Op korte termijn zal een nieuw innovatief pensioenbeleggingsproduct geïntroduceerd worden die aansluit bij de behoefte van de nieuwe generatie beleggers. 

Het professionele door MIJN Effecten doorontwikkelde, rapportage en backoffice systeem vormt een solide basis om ook services aan branchegenoten te kunnen gaan verlenen. De fusiepartners zien het samengaan als een eerste stap in een nog veel grotere consolidatiegolf in de sector. Naar verwachting zullen in latere fase ook andere beheerders zich aan gaan sluiten binnen deze nieuwe combinatie.  

Over fusie partners:

Mijn Effecten is een commissionairshuis wat inhoudt dat ze op basis van haar vergunningen zowel vermogensbeheer, advies en brokerage kan aanbieden. MIJN Effecten is in 2009 ontstaan uit een fusie tussen Kuperus Effecten en DCM Brokers en heeft een lidmaatschap bij  Euronext. 

Fountain Capital Advisory is een niche beheerder in het topsegment van de markt, met een extra focus op gespecialiseerd sustainable impact investing. Daarnaast is zij gespecialiseerd in vermogensregie en advies voor grote (zakelijke) klanten.

Today’s Vermogensbeheer biedt vermogensbeheer volgens de ‘core satelite’ met bescherming aan en verzorgt vermogensadvies en regie aanbieden. Today’s Vermogensbeheer hoorde in het verleden bij Today’s Beheer & Brokers. Met haar ervaren personeel en haar kennis en kunde over de retail broker markt zal er een comeback gemaakt worden in de high end retail brokerwereld. 

Uitspraak Cees Smit: leuk om met hernieuwde energie weer actief te worden in de broker markt. 

“door deze fusie zijn we klaar voor het volgende decennium“

TEAM

Deze mensen staan voor u klaar!

 • Card

  Marcel Rietveld

  Managing Director

  Ik loop niet weg voor technologische vernieuwingen in de markt.

  Lees meer
 • Card

  Frank Ammerlaan

  Directeur

  Bouwen aan een financiële instelling 3.0 dat is mijn doel.

  Lees meer
 • Card

  Team

  Onze professionals

  Dit team staat voor u klaar

  Lees meer

Toezichthouders / Branch instellingen / Partners

 • Card

  DNB

  De Nederlandsche Bank sinds 1814

  Lees meer
 • Card

  AFM

  De onafhankelijke gedragstoezichthouder

  Lees meer
 • Card

  Kifid

  Het Financiële Klachteninstituut

  Lees meer
 • Card

  DSI

  DSI staat voor Deskundig, Screening en Integriteit.

  Lees meer
 • Card

  Kasbank

  De oudste start up sinds 1806

  Lees meer
 • Card

  VV en A

  Vereniging van Vermogensbeheerders en Adviseurs

  Lees meer
 • Card

  Scope

  SCOPE marketing technology B.V.

  Lees meer
 • Card

  MKBeyond

  De Drupal Specialisten

  Lees meer
Overtuigd van onze formule? Mail ons nu »