Bedrijfsprofiel

In 2009 besloten Kuperus Effecten en DCM Brokers de handen ineen te slaan en voortaan hun diensten gecombineerd aan te bieden als MIJN Effecten B.V.
Verschillende factoren, als ruime kennis en ervaring, plus de keuze voor Kas Bank, dé bank van de hoofdstedelijke financiële markt, bezorgden MIJN Effecten binnen korte tijd een betrouwbare naam.
De gezamenlijke marktwaarde van de portfolio’s (Assets Under Management) van alle relaties bedraagt op dit moment meer dan honderd (100) miljoen euro.

Directie

Marcel Rietveld

In zijn rol als CCO is Marcel verantwoordelijk voor het commerciële beleid van MIJN Effecten.
Nadat Marcel elf jaar lang werkzaam was op de Amsterdamse optiebeursvloer, werkte hij als broker voor de ING Bank. Door de ervaring die hij opdeed bij ING Barings, Eduard de Graaff en Rabo Securities, kan Marcel met recht een ‘oude rot in het vak’ worden genoemd.

Frank Ammerlaan

Sinds november 2016 is Frank Ammerlaan onderdeel van het team. Als statutair directeur is Frank naast de Administratieve Organisatie en Compliance ook verantwoordelijk voor Finance & Control en de Backoffice van MIJN Effecten.

Hiervoor was Frank 17 jaar werkzaam in verschillende nationale en internationale management functies bij de Effectenbeurs en Optiebeurs van Amsterdam, het huidige Euronext. Frank heeft zeer gedegen kennis van de procesketen, de verhandelbare producten, nationale en internationale marktpartijen en kennis van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot wet- en regelgeving in de effecten/derivaten branche.

mrietveld's picture

Marcel Rietveld

Managing Director
+31 (0)20 7162 710
Frank Ammerlaan's picture

Frank Ammerlaan

Directeur
+31 (0)20 7162 710
E-mailadres: frank@mijn-effecten.nl

Medewerkers

Ontzettend trots zijn wij op onze medewerkers, die allemaal hun sporen in de financiële sector dubbel en dwars verdienden. MIJN Effecten bouwt op de ervaring en het commitment van onze medewerkers en is daardoor al jaren een van de toonaangevende spelers op de financiële markt.

dheezius's picture

Daniel Heezius

Senior Broker
+31 (0)20 7162 711
bvanderpol's picture

Bert van der Pol

Senior Broker
+31 (0)20 7162 712
chainje's picture

Carola Hainje

Finance & Control
+31 (0)20 7162 718
nstut's picture

Nicole Stut

Finance & Control
+31 (0)20 7162 718
julia's picture

Julia

Facilitaire Zaken