Overslaan en naar de inhoud gaan

Team

Onze professionals

Daniel Heezius
Senior Broker

Daniel startte zijn loopbaan in 2001 op de Back Office van Eduard de Graaff. Vanuit de Back Office maakte hij een jaar later de overstap naar trading desk voor converteerbare obligaties. In de jaren die volgde leerde hij het vak van broker en liquidity provider. Begin 2003 versterkte Daniel de optiedesk van Marcel Rietveld bij Eduard de Graaff.
In 2004 bouwde Daniel samen met Marcel Rietveld aan een zeer succesvolle derivatenafdeling binnen Rabo Securities. Op 1 januari 2008 heeft Daniel de overstap gemaakt naar DCM Brokers, het huidige MIJN Effecten. Daniel heeft in de loop der jaren zeer veel ervaring in het effecten en derivaten vak opgebouwd.Zijn werk bestaat bij MIJN Effecten uit het onderhouden van contacten met professionele tegenpartijen en retail cliënten. Tevens voert hij de orders uit via onze DMA systemen, waarmee MIJN Effecten over de hele wereld handelt. Daarnaast is Daniel samen met Bert één van de vaste aanspreekpunten binnen MIJN Effecten voor de Advies- en Execution Only klanten.

Bert van der Pol
Senior Broker

In 2010 is Bert de brokerdesk van MIJN Effecten komen versterken. Bert is zijn carrière begonnen bij de Postbank en later bij Banque Artesia waar hij contact onderhield met de actieve particulieren en beleggingsadviseurs binnen het kantoren netwerk. In 1999 ging Bert naar Eduard de Graaff als sales/trader om later over te stappen naar Bank Oyens & Van Eeghen om ook daar als Sales Equities trader zijn contacten in de institutionele wereld uit te bouwen. Hierna heeft Bert ervaring opgedaan bij ABN AMRO met de handel in emerging markets en Mid/Small caps aandelen in Europa en het leveren van service aan de portfoliomanagers. Bert heeft hiermee ruim 25 jaar ervaring in de aandelenmarkten en kent als geen andere de klappen van de zweep en de ongeschreven wetten van de aandelen handel en de partijen die actief zijn in de markt.
Voor dat Bert bij MIJN Effecten kwam heeft hij nog 2 jaar als relatiebeheerder gewerkt bij Finsens Investment Consultancy. Bert is geregistreerd DSI senior effecten handelaar en verzorgt intern de aandelen analyses en aandelen- en derivatenhandel in ons eigen DMA systeem en de rechtstreekse verbinding met de Derivatenmarkten van Euronext. Daarnaast is Bert samen met Daniel het aanspreekpunt voor alle klanten in het Advies en Execution Only segment.

Carola Hainje
Senior Medewerker Finance & Control

Sinds September 2012 is Carola Hainje werkzaam bij MIJN Effecten. Zij is bij MIJN Effecten verantwoordelijk voor de afdeling Backoffice en Financiële Administratie.
Carola heeft ruim 25 jaar ervaring in de effecten branche. Zij is werkzaam geweest bij diverse effecteninstellingen waaronder Kas Bank, Eduard de Graaff, Rabo Securites en Kempen & Co. Hier heeft Carola diverse functies bekleed, waardoor zij een zeer brede kennis heeft opgebouwd in de effecten branche. Settlements en Back Office processen zijn bij haar in professionele handen.
De backoffice binnen MIJN Effecten is verantwoordelijk voor het afwikkelen van de effecten- en optie transacties, het versturen van de effecten nota’s, diverse klanten en toezichthouders rapportages en het onderhouden en verder ontwikkelen van het eigen Back Office Systeem van MIJN Effecten. Tevens verzorgt Carola de gehele financiële administratie.

Stefanie Strootman
Medewerker Back Office

Sinds juli 2018 is Stefanie Strootman het Back Office team komen versterken bij MIJN Effecten. Stefanie is mede verantwoordelijk voor alle Back Office processen en heeft daarnaast een extra focus op de klanten administratie van MIJN Effecten en de daarbij behorende processen.
Voordat Stefanie bij MIJN Effecten kwam werken was ze onder andere werkzaam op een reclamebureau en administratiekantoor. Met ruim 25 jaar werkervaring in verschillende administratieve functies brengt Stefanie veel administratieve proceskennis en klantgerichte oplossingen mee.

Julia Heezius
Medewerker Interne Dienst

Alle medewerkers van MIJN Effecten kunnen zich 100% focussen op de klanten, de markt en de bedrijfsprocessen omdat Julia al sinds 2012 ervoor zorgt dat alles op kantoor tip top eruit ziet. De externe professionele uitstraling is ook terug te zien op het kantoor waar alle klanten van harte welkom zijn om eens een kijkje achter de schermen te nemen.

Overtuigd van onze formule? Mail ons nu »