Kosten

In een opgaande markt kan iedereen geld verdienen. Toch is het streven van elke belegger zo min mogelijk geld te verliezen op het moment dat de beurzen dalen. Het streven van MIJN Vermogensbeheer is ervoor te zorgen dat u zoveel mogelijk geld verdient. Uiteraard bewerkstelligen wij dit door intensieve bestudering van de beurs. Maar het feit dat wij u de laagst mogelijk kosten doorberekenen voor onze service, draagt zeker bij aan het ‘totaal onderaan de streep’.

In de wereld van het beleggen is het gebruikelijk om in goede tijden een extra performance fee van u te verlangen. Bij MIJN Vermogensbeheer doen wij dit niet.
Uw kosten zijn op voorhand duidelijk en worden, uiteengezet in een overzichtelijk Fee Schedule, aan u overhandigd tijdens het eerste adviesgesprek.
Naast de gebruikelijke broker fee en bankkosten, berekenen wij 1,35% (excl. btw) beheerder fee per jaar. Ongeacht de markt. Het rotsvaste vertrouwen in de performance van onze portfolio’s zorgt ervoor dat wij u dit zeer concurrerende tarief durven aan te bieden.

Uw vermogen, mijn zorg